Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | Aventures d’escape room: diversió en grup, segura i enginyosa
  • CA

Divertir-se en temps de restriccions obliga a buscar plans especialment enginyosos i segurs. Qui no pot marxar de Barcelona o en cas que torni el confinament municipal, té un gran aliat als escape rooms locals: una proposta d’oci en grup que fa funcionar les neurones i alhora compta amb totes les mesures antiCovid. L’escape room Aventurico proposa fins a 9 missions diferents per gaudir en família o amb els amics: convertir-se en Alícia i recórrer el País de les Meravelles, visitar l’escola de màgia Hogwarts de Harry Potter, esdevenir espies internacionals per un dia o endinsar-se al món de la realitat virtual són algunes de les aventures disponibles.

Aventurico és al carrer Roger de Flor 89, en ple Eixample. El nombre de places és limitat, perquè ara els grups són més reduïts. Així que convé reservar plaça amb antelació per no quedar-se sense! Els circuits faran volar la imaginació dels més petits i conviden igualment als adults a resoldre endevinalles i superar proves per aconseguir resoldre la missió. El preu per persona –a partir de 13 euros– fa de l’activitat un pla assequible per celebrar un dia especial, com un aniversari o un retrobament.

Sorteig al TOT Barcelona

Per tastar aquesta experiència, Aventurico i el TOT Barcelona llancen un sorteig del 25 de març a l’1 d’abril. La persona guanyadora s’endurà un pack de 4 entrades per riure i escapar-se amb qui vulgui. Podrà triar la missió que vulgui, una data dels propers dos mesos… i gaudir d’un activitat única sense sortir de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa