Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Espai legal: envia els teus dubtes sobre la declaració de la renda 2020
  • CA

El TOT Barcelona ha estrenat un Espai Legal que ajuda als lectors del diari a resoldre els dubtes jurídics més habituals. En col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, aquest servei en línia abordarà cada quinzena un àmbit temàtic diferent. 

El primer tema és la declaració de la renda 2020. La pandèmia ha semblat moltes preguntes entre els contribuents, per exemple referents a la tributació dels ERTO, les rendes derivades d’arrendaments o els ajuts per a autonòms. També sobre la possibilitat de pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya. Durant aquesta segona quinzena d’abril podeu enviar gratuïtament per correu electrònic a l’adreça [email protected] les vostres consultes sobre la declaració de la renda. Teniu temps fins divendres 30 d’abril.

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial la setmana següent.

Recorda: consultes sobre la declaració de la renda 2020
fins el 30 d’abril a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix  i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavier Bentué Alonso a abril 23, 2021 | 20:53
    Xavier Bentué Alonso abril 23, 2021 | 20:53
    1- Com un particular, puc demanar l'esborrany de la meva declaració 2020 a l'Agència Tributària Catalana . 2- No es pot actuar legalment contra aquesta aberració que suposa el fet de perserguir els nostres representants legítims escollits democràticament , inculpant-los de pretesos delictes de malversació, amb motiu de l'organització del Referèndum i de posar en marxa el diplocat, etc, tenint en compte que nosaltres, els independentistes, som més de 2 milions de contribuents? La "sobirania nacional no prové i recau sobre "el pueblo español"? Doncs mentre haguem de ser "pueblo español" per força els nostres interessos son tan legítims i sobirans com els dels altres contribuents. El percentatge de diners públics de les arques espanyoles que ens pertany, perquè l'hem generat nosaltres , és molt superior a les suposades despeses que s'hagin fet pel nostre govern i el nostre Referèndum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa