ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre herències

El bufet Alonso-Cuevillas respon les consultes jurídiques i econòmiques dels lectors del TOT Barcelona

El TOT Barcelona i el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes impulsen des d’aquest abril un Espai Legal que ajuda als lectors del diari a resoldre els dubtes jurídics més habituals. Atesa la bona acollida d’aquest consultori sobre temes relatius a la Renda 2020 i els lloguers, aquesta segona quinzena de maig es resoldran els dubtes sobre herències.

Qüestions com els aspectes a tenir en compte per fer testament o pacte successori, l’herència intestada, els drets del vidu, vídua o parella de fet, la reclamació dels drets dels legitimaris, la distribució de l’herència entre els diferents hereus i les implicacions fiscals de l’herència són aspectes d’una transcendental importància pràctica que es plantegen en el dia a dia dels advocats especialistes en dret successori.

Fins al dilluns 31 de maig podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides herències per correu electrònic a l’adreça [email protected]. El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial la setmana següent.

Recorda: consultes sobre les qüestions relatives a herències
fins al 31 de maig a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix  i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari