ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre arrendaments

El bufet Alonso-Cuevillas respon les consultes jurídiques i econòmiques dels lectors del TOT Barcelona

Com informàvem fa un parell de setmanes, El TOT Barcelona ha estrenat un Espai Legal que ajuda als lectors del diari a resoldre els dubtes jurídics més habituals. En col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, aquest servei en línia abordarà cada quinzena un àmbit temàtic diferent.

Després de la bona acollida del consultori sobre temes relatius a la Renda 2020, aquesta primera quinzena de maig es resoldran els dubtes relatius a lloguers i contractes d’arrendament. Qüestions com la possible reducció de renda per les restriccions de la Covid-19, la durada dels contractes antics, la resolució de contractes per necessitat d’ús propi o les elevacions de renda per repercussió d’obres de millora són algunes de les qüestions que es plantegen amb freqüència als despatxos d’advocats.

Fins el dissabte 15 de maig podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a lloguers i arrendaments per correu electrònic a l’adreça [email protected]. El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial la setmana següent.

Recorda: consultes sobre la qüestions relatives
a arrendaments fins el 15 de maig a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix  i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Més informació

Nou comentari