Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre arrendaments
  • CA

Com informàvem fa un parell de setmanes, El TOT Barcelona ha estrenat un Espai Legal que ajuda als lectors del diari a resoldre els dubtes jurídics més habituals. En col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, aquest servei en línia abordarà cada quinzena un àmbit temàtic diferent.

Després de la bona acollida del consultori sobre temes relatius a la Renda 2020, aquesta primera quinzena de maig es resoldran els dubtes relatius a lloguers i contractes d’arrendament. Qüestions com la possible reducció de renda per les restriccions de la Covid-19, la durada dels contractes antics, la resolució de contractes per necessitat d’ús propi o les elevacions de renda per repercussió d’obres de millora són algunes de les qüestions que es plantegen amb freqüència als despatxos d’advocats.

Fins el dissabte 15 de maig podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a lloguers i arrendaments per correu electrònic a l’adreça [email protected]. El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial la setmana següent.

Recorda: consultes sobre la qüestions relatives
a arrendaments fins el 15 de maig a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix  i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Més notícies
La pandèmia ha complicat la declaració de la renda 2020 / Pixabay - Edar
El despatx Alonso-Cuevillas respon els dubtes sobre la declaració de la renda 2020
Notícia: El despatx Alonso-Cuevillas respon els dubtes sobre la declaració de la renda 2020
Comparteix
El bufet atén les principals consultes enviades pels lectors del TOT Barcelona
El bufet Alonso-Cuevillas atendrá els dubtes legals dels lectors del TOT Barcelona
Estrenem espai legal en col·laboració amb el bufet Alonso-Cuevillas
Notícia: Estrenem espai legal en col·laboració amb el bufet Alonso-Cuevillas
Comparteix
El TOT Barcelona incorpora un nou servei als lectors per resoldre els dubtes jurídics més freqüents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa