Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | E-Letamendi, la teva botiga i taller de referència en mobilitat elèctrica
  • CA

La mobilitat elèctrica és la forma de desplaçar-se emergent a les grans ciutats: patinets i motos elèctriques permeten als usuaris fer els trajectes del dia a dia amb agilitat i rapidesa i ajuden a reduir el trànsit dens, la contaminació i els contagis. Per això la botiga i taller E-Letamendi, situada al centre de Barcelona, s’ha convertit en un referent per a cada cop més veïns i treballadors.

E-Letamendi ofereix múltiples models de patinet elèctric i de moto elèctrica, tant a la venda –amb possibilitat de finançament sense interessos– com en la nova modalitat de renting. A més és distribuïdor oficial de marques líder del sector, com E-twow, Joyor, Silence, Seat Mó, Electric Kick Scooter de AUDI o EFUN d’Ecomobility. Els seus clients també en valoren molt l’assessoria i l’expertesa d’Agus Rivas, el coordinador i Personal Mobility Shopper del centre. 

L’auge dels patinets, a més, ha posat de relleu la necessitat de resoldre les reparacions en un taller especialitzat que conegui bé aquests vehicles, que requereixen poc manteniment però tenen moltes peces i circuits complexes. Les e-motos també solen tenir poques averies, gràcies a que fan servir molt poques peces mecàniques, però cal supervisar l’estat dels frens, la bateria i les rodes per circular amb seguretat. E-Letamendi té una llarga trajectòria en mobilitat elèctrica i professionals molt qualificats, que asseguren una bona atenció. Repara totes les marques i models, en un termini de temps reduït i a preus ajustats.

La botiga i taller està molt ben situada, al carrer València número 171 –entre Muntaner i Aribau–, però també ofereix atenció en barris perifèrics i les ciutats de la primera corona metropolitana. Fa horari de matí i de tarda, de dilluns a divendres, i a més atén consultes per Whatsapp també. 

Sorteig de Sant Jordi

El TOT Barcelona i E-Letamendi llancem un sorteig molt especial per la diada de Sant Jordi: regalem un patinet motoritzat model ZEECLO M230 COMET! És molt còmode per moure’s per la ciutat, gràcies a la seva ergonomia i lleugeresa. Fàcil de guardar i desar a casa i a la feina perquè és plegable, a més té rodes amples per a una major estabilitat. La taula és de fusta, tot un detall de disseny que el fa diferent i original. Assoleix una velocitat de fins a 25 km/h i compta amb llum posterior, un motor 350W brushless i una bateria que dura fins a 25 kilòmetres.

Per participar-hi només has de seguir les instruccions d’aquest post d’Instagram. Tens temps fins divendres 23 d’abril a les 12h del migdia. Perquè tothom tingui les mateixes oportunitats admetrem només un comentari per usuari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa