Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Clínicum, 70 anys amb la salut i el benestar com a ‘leit motiv’ al centre de Barcelona

Fundada al 1949, Clínicum és una companyia barcelonina d’assegurances de salut amb 70 anys d’història i que compta amb un centre mèdic propi. El Centre Mèdic Clínicum no tracta els seus assegurats com a clients. Ni tan sols ho fa com a pacients, sinó com a persones. Aquesta filosofia és la que s’ha transmès any rere any.

El centre ofereix una atenció integral a tots els seus assegurats de la mà d’un equip multidisciplinari d’especialistes amb una sòlida experiència professional. L’equip d’assistència mèdica es caracteritza per tenir una gran qualitat humana i professional per ajudar a tots els pacients a cuidar de la seva salut. D’aquesta manera, tal i com assenyala el Dr. Carlos Sánchez, director mèdic del Centre Mèdic Clínicum, es caracteritza per un tracte humà, proper i personalitzat.

Situat a Passeig de Gràcia 121, el centre ofereix una extensa gamma de serveis i un horari continuat de dilluns a divendres de 7.30 a 20.30h. Les modernes instal·lacions estan distribuïdes en dues plantes i més de 1.000m2: 11 sales de consulta mèdica, àrea de pediatria, unitat de diagnòstic per la imatge o àrea de fisioteràpia, entre d’altres.

Unitat d’Atenció a la Dona

Al llarg de la vida, la dona passa per diverses etapes. Algunes fan aflorar sentiments i sensacions, com l’adolescència. Altres com l’embaràs i el part són emocionants. Durant el postpart –i la maternitat– moltes descobreixen tot allò que no s’explica en llibres i pel·lícules. També es presta especial atenció a la menopausa, una altra de les etapes que més mites desperta al seu voltant. Finalment, durant la vellesa cal que les dones no abaixin la guàrdia i continuïn portant al dia els seus controls ginecològics i compartint amb els professionals mèdics tot allò que els preocupa.

Tal com assenyala Eugènia Bardina, responsable de la Unitat d’Atenció a la Dona de Clínicum, “en cadascuna d’elles existeixen molts canvis a nivell psicològic, emocional, del cos, de l’entorn, d’estil de vida, sexuals, etc. i comptar amb una persona que et recolzi i t’assessori en cada moment i que t’ajudi a mantenir una vida ordenada, tot i aquests canvis, esdevé fonamental”.

Eugènia Bardina, responsable de la Unitat de la Dona de Clínicum

Eugènia Bardina, responsable de la Unitat de la Dona de Clínicum

En la Unitat d’Atenció a la Dona, s’atén les pacients individualment a través d’un equip de ginecòlegs, infermeres, fisioterapeutes i matrones, tot fent-los costat al llarg d’etapes i canvis vitals, escoltant-les i acompanyant-les. Una filosofia que fa que els llindars de qualitat se situïn per sobre de la mitjana.

Clínicum compleix 70 anys història

Fundada a Barcelona, Clínicum és una asseguradora especialitzada en salut amb 70 anys d’experiència. Clínicum neix el 1949 de la mà d’un grup de metges de la societat catalana que detecta la necessitat de fer arribar la medicina privada de qualitat a tota la població. Per aquell temps, el desenvolupament dels serveis de salut es trobava en expansió i l’accés a professionals de prestigi estava reservat a uns pocs. Durant tots aquest anys, més de 18.000 persones han confiat en Clínicum i compta amb la confiança de famílies amb quatre generacions assegurades.

Actualment, Clínicum disposa d’un ampli ventall de productes dissenyats per la cura de la salut i la família. Si vols rebre informació, pots trucar al 93 237 11 22 o enviar un correu a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa