Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinesa reobre els 7 dies de la setmana amb estrenes i noves experiències
  • CA

Els cinemes de l’empresa líder en exhibició cinematogràfica a Espanya, Cinesa, tornen a obrir els 7 dies de la setmana després de la reducció d’horaris per la tercera onada de la pandèmia. A partir d’aquest divendres 26 de març, totes les sales de la firma a Catalunya reobren de dilluns a diumenge amb una cartellera plena d’estrenes i amb noves experiències per a l’usuari. Durant el cap de setmana de reobertura, oferiran pel·lícules tan esperades com Godzilla vs. Kong, Monster Hunter o Tom y Jerry, entre d’altres continguts.

Els més cinèfils han passat més de dos mesos i mig pendents d’horaris i ubicacions, perquè la pandèmia va obligar al sector a reduir els dies i sales obertes al públic. Aquesta Setmana Santa podran posar-se al dia i gaudir molts més dies de l’experiència completa de veure una pel·lícula en pantalla gran i amb els cinc sentits. Durant les vacances escolars, que comencen aquest dissabte i s’estenen fins dilluns 5 d’abril, s’aniran incorporant noves pel·lícules coincidint amb les dates d’estrena programades, que podran consultar-se a la web de Cinesa.

A la ciutat de Barcelona reobren les 4 sales de l’empresa: Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonalmar, Cinesa La Maquinista i Cinesa Som Multiespai. I pels qui marxin d’escapada, també disposen de multicines oberts a altres poblacions metropolitanes: Cinesa LUXE La Farga (L’Hospitalet de Llobregat), Cinesa Parc Vallès (Terrassa), Cinesa Mataró Parc (Mataró) i Cinesa LUXE Barnasud (Gavà).

Oci segur

El que no canvia gens ni mica, en canvi, és el compromís de Cinesa amb la seguretat sanitària. Es mantenen totes les mesures de seguretat implementades ja al 2020, per a garantir les millors experiències de cinema, amb tota la seguretat per als seus clients i empleats.

També segueixen en peu les experiències singulars, un camp en el que Cinesa és líder i ofereix moltes opcions. Per exemple, els més petits de la casa poden celebrar el seu aniversari en un cinema: escollir quina pel·lícula volen veure i quin menú de bar volen, per compartir un dia molt especial, a mida i en pantalla gran. El procés de reserva es pot trobar al web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa