Vueling es cura en salut i avisa de possibles vagues dels controladors de Marsella aquest estiu

International Airlines Group, que agrupa Vueling i Ibèria, creu que el trànsit aeri a l’aeroport del Prat serà “millor aquest any” gràcies a la “bona cooperació” amb les institucions de l’estat espanyol. El seu conseller delegat, Willie Walsh, ha afirmat en una roda de premsa a Brussel·les que “la situació està millorant”, però que no poden “controlar” les vagues de controladors a Marsella, que podrien causar retards aquest estiu. “És escandalós”, ha dit.

[r:1]

​El conseller delegat de Ryanair, Michael O’Leary també ha defensat que la situació a Barcelona aquest any és “materialment millor”, però l’ha atribuït també a la disminució de vagues a Marsella durant el darrer any. “Encara no és un nivell acceptable”, ha admès. Walsh ha remarcat que tant el govern català com l’espanyol han ajudat a “facilitar” el treball amb l’aeroport de Barcelona i els controladors.
“Tothom està treballant per beneficiar els consumidors”, ha insistit el responsable d’IAG.

Mentre Walsh ha criticat al govern francès per “fallar en les seves obligacions” davant les vagues a Marsella, O’Leary, ha dit que mereix “crèdit per la feina que han fet”.

Nou comentari

Més notícies

Vueling assenyala a Eurocontrol i suggereix un nou estiu caòtic

L'aerolínia respon a la primícia del TOT Barcelona i assegura que treballa amb totes les administracions per evitar més col·lapses
Vueling opta per reduir rutes des del Prat i recol·locar recursos per millorar l'operativa estiuenca / Airbus

Vueling cancel·la vuit rutes europees des del Prat per evitar un altre estiu caòtic

L’aerolínia deixa d’operar diverses connexions com ara Londres-Heathrow i redueix la freqüència de dues més per “millorar l’operativa”