La venedora lleidetana d’un dècim de la grossa del Nen se n’assabenta passejant per Barcelona

La butlleta que va vendre té un valor de 200.000 euros

La responsable de l’administració de loteria número 13 de Lleida, Antonia Cuesta, ha venut un dècim del primer premi del sorteig de Reis, i ha explicat que s’ha assabentat que el seu establiment l’havia repartit mentre passejava per Barcelona, ciutat on se n’havia anat “per descansar de l’estrès de les festes”.

“Estic molt, molt contenta”, ha afirmat Cuesta en declaracions a Europa Press minuts després de conèixer que el seu establiment, en el número 30 del carrer Baró de Maials, al barri de Pardinyes, ha estat un dels que ha venut el primer premi del sorteig. “Estic a Barcelona, passejant, m’he posat sabata plana, per caminar bé, a cada sorteig estic atenta i aquesta vegada volia descansar, però es veu que no pot ser”, ha dit la lotera.

Alguns veïns de la zona s’han acostat l’establiment on un treballador de la Delegació Comercial de Loteries ha pegat un cartell indicatiu de la sort del local.

La seva alegria ha contrastat amb la situació de les administracions que venien participacions a Barcelona, ja que la sort ha passat de llarg. Cap local de la ciutat ha venut cap dels tres números guanyadors.

Més informació

Nou comentari