Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La venda de pisos de luxe a estrangers cau un 20% a Barcelona, segons Barnes
  • CA

Els compradors estrangers d’habitatges de luxe a la ciutat de Barcelona han baixat fins al 20%, segons la immobiliària Barnes Spain. L’empresa ho atribueix a la conjuntura política nacional i internacional, a l’augment del comprador local i a l’auge de noves destinacions, com Balears, Portugal i Grècia.

La presència internacional en el total de compravendes dels últims tres anys ha disminuït gairebé en un 30%, quan els inversors forans representaven la meitat dels clients. S’interessen sobretot per segones residències amb finalitat vacancional i d’inversió a mig i llarg termini, ha informat la immobiliària en un comunicat aquest dimecres.

Els britànics i francesos concentren el 25% del total de les operacions, el 60% ho aglutinen la resta de països europeus. Xinesos, russos i nord-americans completen el 15% restant.

Les zones de la capital catalana més demandades pels compradors estrangers són Pedralbes, el Turó Park i els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i l’Eixample. Aquest mes d’abril la immobiliària informava que el comprador local de pisos de luxe optava preferentment per municipis com Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Cugat, Valldoreix i l’Hospitalet de Llobregat, a més de localitats de la costa com Sitges o Sant Andreu de Llavaneres. La decisió d’efectuar la compra oscil·la entre els 2 i 8 mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa