Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uniqlo obre la tercera botiga a Barcelona alhora que la primera a Madrid
  • CA

Les firmes internacionals continuen invertint a Barcelona. La cadena japonesa de moda Uniqlo està a punt d’obrir a la capital catalana la seva tercera botiga, en el mateix moment que a Madrid s’hi obre tot just la primera.

El nou establiment barceloní obrirà portes el 30 d’octubre i s’ubicarà a la Diagonal, al número 609, als baixos de l’edifici El Dau, un immoble emblemàtic de l’arquitectura dels anys 80. Serà dos anys després de la primera inauguració, el 20 de setembre del 2017, al passeig de Gràcia amb Gran Via. Va ser a una travessia de distància de la cantonada on una multitud –ara considerada sediciosa pel Tribunal Suprem– es manifestava contra les detencions de càrrecs del govern català per l’organització del referèndum de l’1-O i l’escorcoll de la conselleria d’Economia, situada a la rambla Catalunya amb Gran Via, . 

Aquell va ser el peculiar aterratge d’Uniqlo a l’estat espanyol, i el que va passar aquell dia i els esdeveniments posteriors no només no han espantat la firma sinó que han obert una segona botiga a la ciutat i ara hi afegeixen la tercera.  

El nou local tindrà una superfície de 930 metres quadrats repartits en dues plantes, segons l’agència Europa Press. Hi haurà roba d’home, de dona i de nens. 

Mentrestant, a Madrid la primera botiga Uniqulo obrirà el 17 d’octubre, que serà a la milla d’or de la capital espanyola, al local Jardín de Serrano, al carrer Goya,i tindrà 1.590 metres quadrats de superfície.  

Uniqlo té més de 90 botigues a Europa, distribuïdes pel Regne Unit, França, Rússia, Bèlgica , Alemanya, els Països Baixos, Suècia, Dinamarca i Catalunya. La marca obrirà primera botiga a Itàlia la setmana que ve.

Més notícies
La botiga de Zara a Gran Via amb passeig de Gràcia estarà tancada sis mesos per reformes / XFDC
La febre de les reformes envaeix les grans botigues del centre de Barcelona
Notícia: La febre de les reformes envaeix les grans botigues del centre de Barcelona
Comparteix
Marques com Zara i Apple renoven els seus establiments insígnia, mentre Five Guys, Huawei o Primark arriben a plaça Catalunya per guanyar visibilitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa