Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Turisme de Barcelona negocia 127 candidatures per a congressos a la ciutat fins al 2025
  • CA

El president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, ha anunciat que la institució treballa amb 127 candidatures per a congressos a la ciutat fins al 2025. Fira de Barcelona surt així al pas del sotrac que representa la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) pel risc del coronavirus. Un sotrac que l’entitat no amaga, per bé que, a parer de Torres, la ciutat, com a destinació de reunions, té un “model diversificat d’una gran solidesa” que permetrà “un cop més, superar l’adversitat”. En tot cas, el consorci, com a entitat col·laborada del MWC, ha donat suport als organitzadors del certamen tecnològic davant d’una “decisió difícil que s’ha generat per un element extern i una alerta global”.

Pel que fa al futur de Barcelona com a ciutat de fires i congressos, Turisme de Barcelona recorda, per exemple, que l’any que ve la capital catalana acollirà l’Integrated Systems Europe (ISE), que aquests dies se celebra a Amsterdam. Una cita definida com “el congrés de l’audiovisual més important del món” amb més de 80.000 professionals. Aquest projecte s’ha captat a través del programa BCB, eina de Turisme de Barcelona que treballa i presenta candidatures per acollir congressos i reunions a la capital catalana. El programa estableix objectius a mig termini, fet que permet confirmar congressos en l’horitzó del 2025.

Segons Turisme de Barcelona, per a aquest any ja hi ha confirmats més de 33 congressos de més de 1.000 delegats. A més, l’entitat treballa en més de 100 expedients oberts per acollir nous esdeveniments.

Torres també ha subratllat que Barcelona, París i Viena s’han mantingut “en el top 5” de les ciutats amb més activitat congressual “durant 19 anys seguits”. Això, ha afegit, és mostra d’un model “sòlid” com a destinació de reunions i de negocis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa