Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El trànsit de vianants al carrer Pelai supera la població de Canet de Mar

Cada dia passen 14.912 persones pel carrer Pelai. Més persones que habitants té Canet de Mar, amb 14.583 habitants, segons l’Idescat. Així ho constata un estudi de TC Group Solutions, que analitza el trànsit de vianants a diverses ciutats de l’Estat que superen els 300.000 habitants. Pelai ha estat el carrer més concorregut de la capital catalana al primer trimestre de l’any. El segon més transitat és Portal de l’Àngel, amb 11.763 vianants diaris. El passeig de Gràcia completa el podi amb 11.375 vianants. 

Trànsit de vianants a carrers cèntrics de Barcelona. | TC Group Solutions

Trànsit de vianants a carrers cèntrics de Barcelona. | TC Group Solutions

El trànsit de vianants pels carrers comercials de Barcelona s’ha situat al primer trimestre d’aquest any en 6.616 cada dia, segons l’estudi, que constata un augment d’un 4,16% respecte al mateix període de l’any passat. L’augment més significatiu  L’informe xifra el nombre de vianants que circula per cada carrer i els comptabilitza com a clients potencials (CP). 

Després calcula el cost per client potencial (CCP), que resulta de dividir el nombre de persones que passen per davant d’una botiga entre el cost del lloguer del local. A mesura que augmenta el pas de vianants per davant dels locals el cost per client potencial disminueix, ja que pagant el mateix preu de lloguer els clients potencials són més.

El grup, amb oficina central a Barcelona, ha fet l’estudi utilitzant els sensors anomenats TC-Street. En concret ha utilitzat 375 censors situats a set ciutats de ciutats de l’Estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa