Tech Spirit Barcelona es tanca amb més de 5.000 assistents i prop de 100 esdeveniments

L'alternativa al saló 4YFN ha tancat les portes amb un sopar per a més de 1.300 persones presidit per Ada Colau

Tech Spirit Barcelona, la iniciativa sorgida davant la cancel·lació del Mobile World Congress i del saló associat Four Years From Now (4YFN) pel coronavirus, ha clos aquest dimecres amb més de 5.000 assistents i prop de 100 esdeveniments d’emprenedoria tecnològica. Hi han participat més de 400 empreses, segons l’Ajuntament de Barcelona.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit avui la cloenda al Palau Sant Jordi, un sopar de networking obert a 1.300 persones amb actuacions musicals de Miqui Puig, la Casa Azul i Guille Milkyway, sota el paraigües del festival Primavera Sound. Colau ha posat el saló com a exemple de reacció “genuïnament barcelonina” que ha combinat “el gran talent propi amb la col·laboració i el treball en xarxa”.

L’alcaldessa ha afirmat que “són moments de canvis, incerteses i pors, però també d’esperances”, i ha advertit que “aquest no serà l’últim cop que haurem d’afrontar canvis d’última hora”. Per això ha reivindicat “l’actitud barcelonina: fermesa, convicció, cooperació i flexibilitat”.

De la seva banda, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha qualificat Barcelona de “capital tecnològica del sud d’Europa” gràcies a una comunitat “tecnològica i emprenedora fora de sèrie”.

Més informació

Nou comentari