Tech Spirit Barcelona, l’alternativa al 4YFN, supera els 2.500 registrats en 12 hores

La iniciativa, sorgida de manera espontània després de la suspensió del MWC, se celebrarà del 23 al 27 de febrer

Tech Spirit Barcelona, el congrés alternatiu al saló Four Years From Now (4YFN) –suspès juntament amb el MWC–, ha superat els 2.500 registrats en les primeres dotze hores del termini per inscriure-s’hi, segons han anunciat els seus responsables. 

Es tracta d’una iniciativa sorgida de manera espontània després que se suspengués el Mobile World Congress –i per extensió les seves branques, entre elles el 4YFN- per la crisi del coronavirus. La proposta ja ha posat en peu de guerra els taxistes, que han demanat permís per fer una marxa lenta el dia 24– i altres entitats, que consideren que moltes de les empreses que hi participen són “voltors financers”: es refereixen a comanyies com Uber, Glovo i Airbnb.

L’esdeveniment, però, continua fent el seu camí amb bona resposta i tindrà lloc del 23 al 27 de febrer, amb el sector dels emprenedors com a protagonistes. La Llotja de Mar serà l’escenari principal, tot i que també hi haurà activitats en altres punts de la ciutat. Fins al moment s’han programat un centenar d’esdeveniments i hi ha confirmats una seixantena de ponents i un centenar d’inversors de capital risc.

El xef Ferran Adrià, el professor de la Universitat de Berkeley Jerome S. Engel, el publicista Toni Segarra, el futbolista Esteban Granero o el cofundador de Mediapro Tatxo Benet són alguns dels noms confirmats.

La iniciativa, la idea de la qual va néixer del mateix sector emprenedor després de la cancel·lació del Mobile, compta amb l’impuls de les administracions local, autonòmica i estatal, de Mobile World Capital Barcelona –entitat impulsora del Mobile World Congress-, del Consorci de la Zona Franca i de la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres.

Més informació

Nou comentari