Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca la botiga de roba de l’Espanyol a la Rambla
  • CA

L’Espanyol ha decidit tancar la botiga de roba i productes oficials del club que té a la Rambla de Barcelona com a mesura per racionalitzar les despeses per la pandèmia de la Covid19. El club ha anunciat una redefinició dels seus “objectius estratègics comercials” que passarà, sobretot, per potenciar la “venda en línia de tots els productes oficials”. Dins d’aquest pla, té previst reobrir la botiga que hi ha l’estadi, però no la de la Rambla.

“A causa de l’estat d’alarma i en previsió del llarg termini en la recuperació total del turisme a Barcelona, s’ha decidit el tancament definitiu de la RCDE Store a La Rambla”, va explicar el club el dijous al vespre en un comunicat. La intenció de l’Espanyol és “recuperar aquesta iniciativa comercial al centre de la ciutat” quan la situació sanitària i econòmica tornin a fer viable el projecte de botiga.

El club va obrir la seva botiga de la Rambla fa tot just un any després de fer una prova pilot amb una pop up store –un format de botiga que només funciona durant uns dies i que després desapareix– el mes de maig anterior. L’establiment, situat a la Rambla cantonada amb el carrer Ferran, tenia 120 metres quadrats i estava obert cada dia de la setmana. De fet, era la primera botiga del club a la ciutat de Barcelona, ja que fins llavors en tenia una a Cornellà i una altra a Sant Adrià del Besòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa