Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Start-ups tecnològiques optaran a 1 milió d’euros de finançament al Co-Investment Day Barcelona
  • CA

Wayra Barcelona, el hub d’innovació oberta de Telefónica, llança la segona edició de Co-Investment Day per a invertir en start-ups madures. Cada empresa finalista optarà a 1 milió d’euros de finançament. Es tracta d’una jornada impulsada conjuntament per Wayra Barcelona, Encomenda, Inveready, NautaCapital, KiboVentures, OneRagTime, AthosCapital i VentureCap, a la que poden inscriure’s els emprenedors interessats fins al 24 de maig.

La convocatòria està oberta a start-ups que es dediquin a la Internet of Things (IoT), la ciberseguretat, l’anàlisi de dades, la intel·ligència artificial i les novetats en àmbits com Machine Learning, Vídeo, Realitat virtual, Realitat augmentada, 5G i Edge Computing. Les seleccionades podran presentar els seus negocis davant de representats dels 8 fons inversors en una sessió prevista pel pròxim 30 de maig al Soho House Barcelona.

Wayra està interessada en solucions tecnològiques que encaixin amb Telefónica i ofereix a les companyies, a part del finançament, poder treballar directament amb la firma i la seva xarxa de clients i validar tecnològicament les companyies. “El Co-Investment Day Barcelona és una gran oportunitat perquè les startups aconsegueixin inversió de 8 grans inversors de l’ecosistema emprenedor i puguin escalar els seus negocis a escala global a través de Telefónica”, explica Julián Vinué, director de Wayra Barcelona.

Més notícies
Barcelona acollirà un programa internacional d’innovació per a start ups del sector financer
Notícia: Barcelona acollirà un programa internacional d’innovació per a start ups del sector financer
Comparteix
CaixaBank, Global Payments i Ingenico identificaran les millors iniciatives de comerç i 'fintech'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa