Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Saló Nàutic tanca la seva edició “més sostenible” amb 57.000 visitants

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona tancarà aquest diumenge la seva edició “més sostenible” amb una previsió de 57.000 visitants, entre els quals destaquen els procedents de França, Rússia, Itàlia i el Regne Unit. Fira de Barcelona ha informat que aquesta edició ha comptat amb propostes sostenibles com vaixells solars, elèctrics o híbrids, vestits de bany fets amb plàstics recollits del mar i iniciatives per acabar amb la contaminació de l’entorn marí.

A l’esdeveniment, celebrat al Moll de la Fusta i al Port Vell de Barcelona, també ha registrat una “gran activitat” a les parades, s’han presentat 120 novetats i hi ha hagut una quinzena d’embarcacions nominades al Vaixell Europeu de l’Any. Organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació Nacional d’empreses Nàutiques (ANEN), la sostenibilitat, la innovació i el foment del networking han estat els pilars del saló, que ha registrat un creixement del 7%.

Reactivació del sector

Ha comptat amb la participació de 290 expositors i més de 700 embarcacions –180 a la mostra flotant– en més de 26.000 metres quadrats nets de superfície expositiva. El president del Saló Nàutic, Luis Conde, ha afirmat que l’activitat dels cinc dies del saló “demostra que la reactivació del sector nàutic és una realitat”, i ha celebrat que marqui la direcció del sector cap a la sostenibilitat i la innovació.

El director del certamen, Jordi Freixas, ha agraït el suport de les principals empreses i marques del sector, “que han presentat destacades novetats i registrat una important activitat comercial, que s’ha traduït en un increment de les vendes”, ha destacat.

Més notícies

El Saló Nàutic obre les portes amb “rècord” d’ocupació i aposta per la navegació sostenible

Notícia: El Saló Nàutic obre les portes amb “rècord” d’ocupació i aposta per la navegació sostenible
Comparteix
Calvet considera que l'activitat nàutica no s'ha de limitar però sí "descarbonitzar" en temps d'emergència climàtica
Notícia: El Saló Nàutic obre les portes amb “rècord” d’ocupació i aposta per la navegació sostenible - Mobile

El Saló Nàutic aposta per la sostenibilitat i el foment del turisme internacional

Notícia: El Saló Nàutic aposta per la sostenibilitat i el foment del turisme internacional
Comparteix
El president del saló fa una crida a Colau perquè assisteixi a la inauguració i doni visibilitat a l'acte
Notícia: El Saló Nàutic aposta per la sostenibilitat i el foment del turisme internacional - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa