Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família compra un solar per utilitzar-lo com a magatzem durant les obres
  • CA

La Sagrada Família ha adquirit un solar proper a la basílica en la línia del pla d’expansió del temple. La parcel·la, situada al carrer Mallorca, s’utilitzarà com a espai per a l’emmagatzematge de materials donat el creixement que experimenta l’obra. L’operació de compra a la Societat General d’Aigües es va signar a finals del mes passat pel “preu de mercat”, segons ha avançat El País. La junta constructora de la basílica encara no concreta quan es començarà a utilitzar però sí que assegura que, properament, no preveu fer noves adquisicions.

El solar és un dels espais que s’havia contemplat per reallotjar els veïns afectats per l’enderrocament dels immobles propers al temple. Amb tot, fonts de la Sagrada Família insisteixen que servirà només com a magatzem.

Janet Sanz: “Ells sabran”

La resposta de la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, quan se li ha preguntat pel motiu de la compra, ha sigut: “Ells sabran”. Segons ella, l’Ajuntament no sap si la junta del temple ha comprat un solar per expandir-se –podria serveir per edificar-hi un edifici on reubicar els veïns de l’immoble que caldria enderrocar fer l’escalinata que falta– o bé si és només per a fer-lo servir com a magatzem, informa Europa Press. 

Segons Sanz, el consistori obrirà l’any que ve el debat sobre el tram final de transformació de l’entorn del temple i continuarà exigint a la Sagrada Família que es faci responsable de les “molèsties que generen als veïns”. “Nosaltres no tenim cap previsió per a cap solar”, ha insistit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa