Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les restriccions als vehicles contaminants disparen les vendes del Saló d’Ocasió
  • CA

La 39a edició del Saló Ocasió va tancar aquest cap de setmana una edició de rècord amb la venda de més de 3.400 vehicles seminous, un 10% més que l’any passat. El certamen calcula que s’ha generat un volum de negoci superior als 70 milions d’euros en venda de vehicles, tenint en compte un preu mitjà per unitat de 21.000 euros.

Les restriccions per contaminació –que entraran en vigor a Barcelona a partir de l’1 de gener del 2020- han disparat l’interès per adquirir un automòbil que respecti les regulacions mediambientals dels més de 24.000 visitants del Saló Ocasió, una xifra també superior en un 15% respecte al 2018. Els usuaris s’han inclinat sobretot pels vehicles amb una antiguitat màxima de tres anys i amb preus que oscil·laven entre els 18.000 i els 32.000 euros.

Bon moment del sector

El president del Saló Ocasió i de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem), Jaume Roura, ha mostrat la seva gran satisfacció per l’edició d’aquest any. “El bon resultat del saló indica el gran moment pel qual passa el sector dels vehicles d’ocasió i demostra que es tracta del concessionari més important de cotxes seminous de Catalunya”, ha valorat Roura.

Segons el president de la Fecavem, a més de les vendes directes que s’han dut a terme en el certamen, el Saló Ocasió ha ajudat a iniciar” moltes operacions que es concretaran durant els pròxims dies en els diferents concessionaris”. “De manera que el saló també contribueix a l’augment de vendes de cotxes d’ocasió i seminous al desembre”, ha puntualitzat Roura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa