Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un restaurant barceloní regalarà safates de sushi als seus clients

El restaurant Sumo Sushi regalarà 100 safates amb 20 peces de sushi diferents als primers clients que entrin a l’establiment el pròxim 23 de novembre a partir de les vuit del vespre, tal com ha avançat la revista Time Out. El local celebra nou anys de servei al centre comercial Westfiel Glòries i per això s’ha proposat celebrar-ho amb una acció de grans dimensions. Així els amants del sushi estan de sort, ja que si són ràpids s’enduran 16 makis (dos de salmó, dos d’alvocat, dos de mango i dos de ceba arrebossada), i 4 niguiris (de salmó, tonyina, gamba i peix mantega).

El restaurant Sumo és una cadena asiàtica que té la seva major producció a Madrid, on hi ha 9 establiments de l’empresa. A Barcelona, de moment, només tenen el local de les Glòries. En dies normals, ofereixen un bufet lliure amb una carta variada amb 70 plats diferents. A més, és dels pocs locals gastronòmics en què pots fer la comanda mitjançant el mòbil o les tauletes que hi ha a la mateixa taula dels clients.

Quin és el menjar preferit pels barcelonins per demanar a domicili?

El sushi és dels menjars preferits pels barcelonins per demanar a domicili, malgrat que encara hi ha un plat tradicional que el supera. Segons un informe elaborat per la plataforma Just Eat, el menjar italià és el preferit per demanar a domicili. Evidentment, dins d’aquesta especialitat culinària, la pizza s’endú el primer lloc i, especialment, la pizza barbacoa.

Hi ha altres tapes més habituals de les terrasses que també han fet el salt al servei a domicili. En aquest sentit, Just Eat conclou que les patates braves i les croquetes són dos plats força demandats i uns dels que més salt han fet a la classificació.

L’estudi deixa una altra dada especialment significativa. Els veïns de Barcelona no volen cuinar els diumenges al vespre. Segons aquesta empresa, diumenge per sopar és el moment que més menjar a domicili es demana a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa