Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen a Colau una pròrroga de dos anys per a 12 establiments del Port Olímpic

El director general del Gremi de Restauradors de Barcelona, ​​Roger Pallarols, ha demanat al govern municipal una pròrroga de dos anys de les concessions dels 12 restaurants que hi ha actualment al Port Olímpic. En declaracions a Betevé, Pallarols ha alertat del “drama social i laboral” que suposaria no arribar a un acord per prorrogar els restaurants, i ha recordat que hi ha 800 persones que podrien perdre la feina.

Tal com va explicar el TOT Barcelona, set restaurants han iniciat una ofensiva judicial per evitar el tancament i aconseguir la pròrroga de dos anys. De moment, la primera batalla l’ha guanyat el consistori. La fi de les concessions als restaurants arriba després que l’Ajuntament hagi assumit les competències de gestió sobre el Port Olímpic –que fins a finals de 2019 exercia la Generalitat– per un període prorrogable de 30 anys.

[r:1]

L’objectiu del consistori és tancar els locals nocturns –les concessions vencen en un mes i no es renovaran– i transformar el Port Olímpic perquè ofereixi una oferta gastronòmica i esportiva lligada a el sector nàutic, ha explicat aquest dijous la tinenta d’alcalde Janet Sanz a una roda de premsa. Sanz ha admès que vol mantenir els restaurants, tot i que la pròrroga per ara no existeix: “És evident que hi ha incerteses i hem d’acabar de concretar-les. Crec que hi ha bona voluntat per arribar a un acord com més aviat millor”, ha expressat Sanz.

Més notícies

L’Ajuntament haurà de compartir amb la Generalitat els beneficis del Port Olímpic sense discoteques

Notícia: L’Ajuntament haurà de compartir amb la Generalitat els beneficis del Port Olímpic sense discoteques
Comparteix
El consistori haurà de donar part dels beneficis de la gestió de l'espai a la institució del país
Notícia: L’Ajuntament haurà de compartir amb la Generalitat els beneficis del Port Olímpic sense discoteques - Mobile

Nou comentari

Comparteix