Els restauradors, alarmats per les cancel·lacions d’esdeveniments pel coronavirus

Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració, diu que "la preocupació ja és màxima"

El Gremi de Restauració de Barcelona ha alertat avui que els costarà “quadrar els números” amb les cancel·lacions pel coronavirus.

Ho ha explicat avui Roger Pallarols, director general del gremi en una entrevista a Els Matins: “La restauració encadena massa temps de consum anormal i el problema ara és com quadrem els comptes d’una indústria que viu molt al dia”, ha afirmat.

[r:1]

En la mateixa línia ha demanat acció: “Necessitem algun tipus d’impuls i de reactivació avui i no pot esperar a esdeveniments que s’aplacin al mes de setembre”, ha dit en referència a l’ajornament del Saló Alimentaria. Sobre aquesta suspensió, el director del gremi ha lamentat que era una oportunitat per recuperar l’economia després de la cancel·lació del Mobile World Congres.

[r:2]

Pallarols ha advertit que “la preocupació ja és màxima” per les cancel·lacions en les reserves de Setmana Santa, que representa “el començament de la temporada alta”.

Més informació

Nou comentari