El Reial Club de Polo de Barcelona, en vaga per una retallada de sous

La plantilla d'aquesta centre esportiu, referent de la classe alta de Barcelona, reclama un nou conveni laboral i protestarà el 16 de febrer

La plantilla del Real Club de Polo de Barcelona iniciarà una vaga el proper 16 de febrer i prepara diverses mobilitzacions i parades parcials fins al 24 de febrer, després que finalitzi el conveni d’empresa. El comitè d’empresa –que representa centenars de treballadors– ha decidit convocar l’aturada després de no haver arribat a cap acord amb la direcció de l’empresa durant la negociació d’un nou conveni, ha informat CCOO de Catalunya aquest dijous en un comunicat recollit per Europa Press.

El sindicat assegura que la institució esportiva, tot un referent per a la classe alta de Barcelona, pretén deixar morir el conveni propi que tenia fins ara i començar a aplicar l’1 de febrer el conveni sectorial ordinari d’instal·lacions esportives i gimnasos. El canvi implica una retallada salarial i de les condicions laborals que ha tingut la plantilla durant els darrers anys. La representació legal dels treballadors defensa que ha calgut donar una resposta contundent “davant d’aquest atropellament”.

Més informació

Nou comentari