Pastoret inverteix 8 milions a ampliar les seves instal·lacions a Sant Guim

L’empresa alimentària Pastoret ha inaugurat una ampliació de les seves instal·lacions a Sant Guim de Freixenet (a la comarca de la Segarra) amb una inversió de 8 milions d’euros, amb el que vol donar resposta a l’expansió nacional i internacional de la seva activitat.

És un nou magatzem logístic automatitzat de 2.600 metres quadrats que, al costat de l’ampliació de la planta de producció que duplicarà la seva capacitat actual, farà un total de 3.700 metres quadrats, segons un comunicat de la companyia.

En els últims mesos s’ha treballat en una primera fase de les obres que ha culminat amb la posada en marxa del magatzem, i es continua treballant en una segona fase de l’ampliació de la planta de producció que estarà llesta a l’octubre.

Pastoret, que va començar la seva activitat fa 25 anys, està especialitzada en postres làctics iogurts, i “lidera el creixement” del segment Ecològic i Quefir a l’estat.

L’empresa, la directora general de la qual és Teresa Vallès, ha passat en aquests anys de ser una petita formatgeria familiar a una factoria “amb l’última tecnologia”, però destaca que manté els processos artesanals en les seves elaboracions mentre innova en sabors i textures.

Nou comentari