Ortega, Pallete, Roig, Reynés i Botín, els líders empresarials més compromesos contra la Covid-19

Amancio Ortega, president d’Inditex, és el líder més compromès en la lluita contra el coronavirus, segons el resultat de ‘l’Enquesta de Percepció Social del Lideratge en la Lluita contra la Covid 19’ d’Ipsos.

En l’enquesta es convida als participants a assenyalar diversos empresaris destacats per la seva actuació en aquesta crisi i el nom del president d’Inditex apareix en el 74% de les respostes.

Li segueixen el president de Telefónica, José María Álvarez Pallete, que figura en el 27% de les respostes, i Juan Roig, president de Mercadona, amb el 14% de les mencions. Completen la llista del que seria un ‘Top 5’ d’empresaris compromesos, Francisco Reynés, de Naturgy, i Ana Patricia Botin, de Banc Santander.

L’enquesta pregunta també sobre quin líder polític destacaria per una millor gestió sanitària de la crisi. Pedro Sánchez acapara el 33% de les respostes favorables, seguit d’Isabel Díaz Ayuso, amb un 17%; Salvador Illa, amb un 16%, i Alberto Núñez Feijoo, amb un 15%. Els segueixen Juan Manuel Moreno, amb un 10%; Quim Torra, un 8%, i tanquen la llista Ximo Puig i Iñigo Urkullu, amb un 7% cadascun.

L’enquesta d’Ipsos es va realitzar en la segona setmana de maig sobre una mostra de 1.000 enquestats, dels quals el 68% tenia entre 35 i 65 anys i el 32% restant entre 18 i 34 anys, amb igual percentatge entre dones i homes i una distribució territorial proporcional a la població.

Nou comentari