Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Oposició i personalitats de Barcelona fitxen per la reivindicació dels restaurants
  • CA

Continua la pressió del sector de la restauració a Ada Colau perquè condoni els tributs municipals. Ara, el Gremi de Restauració ha publicat el tercer vídeo amb 35 personatges públics. Periodistes, comunicadors, actors i actrius, però també tots els membres de la oposició i la Síndica de Greuges.

Tots ells s’han solidaritzat amb el sector a través d’un vídeo. I és que el gremi de Restauració no vol sentir a parlar d’ajornaments, el que hi ha ara sobre la taula, perquè argumenta que no té sentit.

També la Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, demana a comuns i socialistes prendre mesures de suport a la restauració: “Demano a l’Ajuntament que no deixi caure cap negoci”. L’exalcalde socialista Jordi Hereu reconeix que vindran mesos molt complicats i es mostra partidari de “donar suport als milers d’homes i dones que fan possible la restauració”.

Uns i altres es mostren delerosos de tornar a freqüentar les terrasses el més aviat possible: “Quan haguem superat la pandèmia, necessitarem trobar-nos per dir-nos que ens estimem”, diu l’actor Josep Maria Pou. “Nosaltres vindrem, però volem que hi sigueu tots”, puntualitza el periodista Xavier Graset.

Aquest darrer vídeo se suma a la campanya impulsada pel Gremi de Restauració de Barcelona durant les darreres setmanes. Els dos primers vídeos acumulen més de 800.000 visualitzacions a Facebook i Twitter. L’objectiu d’aquest tercer vídeo és “animar un dels col·lectiu més greument perjudicat per l’aturada econòmica”, han explicat en un comunicat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa