Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On aconseguir els vals de la capsa regal dels comerços de Sant Andreu?

Més de 600 comerços del districte de Sant Andreu se sumen a una campanya especial per potenciar les compres a botigues de proximitat durant la temporada de Nadal. Es tracta de la capsa regal, una opció per regalar vals amb què comprar a establiments dels set barris del districte.

Els tiquets es poden adquirir per la quantitat que es vulgui perquè qui rebi els bitllets els pugui després bescanviar per regals a botigues del districte fins al 31 de març de 2022. La quantitat mínima per fer-se amb un dels vals és 10 euros.

La capsa que contenen els bitllets de regal es poden aconseguir a 15 establiments. Són els següents: Filafil (Rambla Fabra i Puig, 70); Sabateca (Gran de Sant Andreu, 208); Lenceria Maria (Ajuntament, 5); Federòptics Pre-Visió (Gran de La Sagrera, 111); Meridiana Aquariu, (Meridiana, 297); Floristeria Laray (Meridiana, 336); La Font de Mimir (Costa i Cuixart, 5); La Laia (Navas de Tolosa, 345); Eix Maragall (Rambla de la Muntanya, 5); Fissintegral (Rambla Onze de Setembre, 74); Net i polit (Virgili, 28); Forn can Tur (Virgili, 74); Doble A (Gran de Sant Andreu, 329); Forn Ca l’Enric (Francesc Tàrrega, 29), i Restaurant VIP’s (Felip I, 185).

La campanya es publicita com una oportunitat per estimular l’economia del petit comerç del districte després del sotrac de la pandèmia i donar vida als barris. Els establiments on els tiquets es poden intercanviar es poden consultar aquí. A banda de regals a tot tipus de comerços, els bons també es poden bescanviar per àpats a restaurants, talls de cabells a perruqueries, administracions de loteria, estancs, serralleries, farmàcies, clíniques, tintoreries…

Tots ells són establiments adherits a alguna de les organitzacions gremials que han promogut la capsa regal per potenciar les compres al districte de Sant Andreu: Eix Comercial Sant Andreu, Eix Maragall, Sagrera Activa Associació de Comerciants, Associació de Comerciants Onze de Setembre, Associació de Comerciants Trinitat Vella, Associació de Comerciants Bon Pastor, Sant Andreu Nord Comerç i Unió de Botiguers Congrés-Indians.

Més notícies
La botiga i la propietària històrica d'El Ingenio, un local ara venut a l'Ajuntament de Barcelona / ACN

Barcelona compra 50 locals comercials, entre ells el de ‘El Ingenio’

Notícia: Barcelona compra 50 locals comercials, entre ells el de ‘El Ingenio’
Comparteix
L’Ajuntament ha destinat 16 milions d’euros al programa de baixos de protecció oficial
Notícia: Barcelona compra 50 locals comercials, entre ells el de ‘El Ingenio’ - Mobile
Una botiga de roba a Gràcia / ACN

Esgotats els vals de regal per comprar a comerços de Barcelona

Notícia: Esgotats els vals de regal per comprar a comerços de Barcelona
Comparteix
Els bonus consum s'exhaureixen, tot i que es posaran a disposició a mesura que caduquin sense utilitzar-se
Notícia: Esgotats els vals de regal per comprar a comerços de Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa