Oficines bancàries es protegeixen pels possibles aldarulls al centre de Barcelona

Les entitats financeres volen evitar que es repeteixin danys com el trencament de caixers

Algunes oficines bancàries del centre de la ciutat quedaran blindades amb la intenció d’evitar que els aldarulls hi provoquin danys. Ho ha avançat la cadena SER i ho ha confirmat el TOT Barcelona. Aquest migdia es podien veure operaris treballant al voltant d’una del banc Santander del passeig de Gràcia. Fonts de l’entitat bancària, però, han destacat a aquest diari que es tracta d’una decisió presa a títol individual per dues oficines del centre. 

Davant els atacs que han rebut algunes oficines bancàries durant les protestes, des de pintades fins a trencament de caixers, el Santander ha decidit cobrir l’entorn de dues de les seves sucursals. Així, en aquests punts no es podrà treure diners en efectiu des de divendres i fins el diumenge. Una mesura que ja es va fer la setmana passada, remarquen. 

Així com la decisió també ha quedat en mans dels directors de cadascuna de les oficines, la manera de protegir l’espai també ho ha estat. “S’han pres les mesures que s’han considerat necessàries en cadascun dels casos”, assenyalaven des del Santander.

També han optat per un sistema similar algunes oficines de Caixabank. Segons han explicat fonts de la companyia, “una xifra molt petita” de sucursals han decidit unir-se a aquesta idea preventiva. 

Més informació

Nou comentari