Oficines bancàries es protegeixen pels possibles aldarulls al centre de Barcelona

Algunes oficines bancàries del centre de la ciutat quedaran blindades amb la intenció d’evitar que els aldarulls hi provoquin danys. Ho ha avançat la cadena SER i ho ha confirmat el TOT Barcelona. Aquest migdia es podien veure operaris treballant al voltant d’una del banc Santander del passeig de Gràcia. Fonts de l’entitat bancària, però, han destacat a aquest diari que es tracta d’una decisió presa a títol individual per dues oficines del centre. 

Davant els atacs que han rebut algunes oficines bancàries durant les protestes, des de pintades fins a trencament de caixers, el Santander ha decidit cobrir l’entorn de dues de les seves sucursals. Així, en aquests punts no es podrà treure diners en efectiu des de divendres i fins el diumenge. Una mesura que ja es va fer la setmana passada, remarquen. 

Així com la decisió també ha quedat en mans dels directors de cadascuna de les oficines, la manera de protegir l’espai també ho ha estat. “S’han pres les mesures que s’han considerat necessàries en cadascun dels casos”, assenyalaven des del Santander.

També han optat per un sistema similar algunes oficines de Caixabank. Segons han explicat fonts de la companyia, “una xifra molt petita” de sucursals han decidit unir-se a aquesta idea preventiva. 

Nou comentari

Més notícies

Arran anuncia mobilitzacions contra les visites de Felip VI i Pedro Sánchez a Barcelona

Demanen que Tsunami Democràtic, CDR, Pícnic per la República i el SEPC es sumin a les protestes per coordinar-les

Deixen en llibertat provisional una altra de les empresonades per les protestes a Barcelona

L'alliberada és la Xènia, un dels casos mediàtics més sonats, per la brutalitat policial amb què la van detenir