Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova edició del premi de la Fundació Naturgy a la millor iniciativa social en l’àmbit energètic
  • CA

La Fundació Naturgy ha obert la convocatòria de la III edició del seu premi a la millor iniciativa social en l’àmbit energètic, amb què busca reconèixer i donar visibilitat a les persones, entitats i institucions que destaquen per la seva contribució en l’àmbit social gràcies als seus projectes vinculats a l’energia, segons fonts de la companyia.

En concret, el període per presentar candidatures estarà obert fins al 15 de febrer i podran optar-hi tots aquells projectes, en marxa o finalitzats, que impliquin millores socials relacionades amb l’energia, en els àmbits del medi ambient, la salut, l’educació, la vulnerabilitat, la inclusió social o l’emprenedoria, entre d’altres.

El primer premi estarà dotat amb 60.000 euros i l’accèssit, amb 30.000 euros. Les candidatures podran presentar-se a la web de la Fundació Naturgy (Premis Fundació Naturgy) i el jurat estarà presidit per Alberto Núñez, S.J., professor del departament de Direcció General i Estratègia d’Esade.

La directora general de Fundació Naturgy, María Eugenia Coronado, ha destacat que la celebració d’una tercera edició dels premis “cobra una importància especial en un moment marcat per la pandèmia, que ha impactat de manera econòmica i social en una gran part de la població espanyola “. “És necessari que des del sector privat impulsem aquest tipus d’iniciatives, l’objectiu de les quals és lluitar contra la pobresa energètica, i que visibilitzem la gran feina que fan les organitzacions socials del nostre país”, ha subratllat.

En total, prop de 150 candidatures van optar a aquest premi en les dues primeres edicions. Les iniciatives Ni una llar sense energia, de la Fundació Ecologia i Desenvolupament (Ecodes), i Endollats a l’ocupació, de la Fundació Èxit, van resultar guanyadores, i els programes Educació Financera Familiar i Pobresa Energètica, de la Fundació de Famílies monoparentals Isadora Duncan, i Generant futur, de l’Associació Nord Jove, van rebre l’accèssit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa