Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou servei per a joves que busquen feina
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha engegat aquest dilluns el Club de la Feina, un servei de suport a la recerca de feina adreçada a joves de 16 a 35 anys. A través del suport i l’acompanyament expert s’ofereix orientació laboral i eines per millorar la recerca de feina i l’ocupabilitat dels joves. El nou espai de suport estarà present en tots els serveis infoJOVE de la ciutat i s’ha fet en col·laboració amb Barcelona Activa. El dispositiu vol donar resposta a un dels col·lectius que més ha patit la crisi sanitària en l’àmbit laboral.

“Si la funció d’acompanyament i suport s’ha mostrat clau en els darrers temps, ara amb la pandèmia i els seus efectes socioeconòmics es fa més necessària que mai”, ha assenyalat el regidor de Joventut, Joan Ramon Riera.

En concret, el dispositiu inclou una anàlisi de la situació i dels interessos i les necessitats de la persona que s’adreça al servei. A partir d’aquí es defineix un pla d’atac de feina personalitzat i un acompanyament i seguiment expert de proximitat fins que trobi feina o es derivi a altres recursos especialitzats.

A la ciutat els serveis infoJOVE hi són presents en un total d’11 punts als 10 districtes, i 82 punts estables als centres educatius. Durant l’any 2020, van efectuar un total de 4.642 atencions d’orientació laboral, 844 assessories d’àmbit laboral i 308 acompanyaments en emprenedoria per definir plans d’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa