Norwegian connecta Barcelona amb Chicago

Els trajectes es començaran a oferir al juliol amb preus promocionals | També augmentaran altres rutes a EE.UU.

Norwegian estrena ruta entre Barcelona-El Prat Chicago (EE.UU.). La nova connexió, que començarà a funcionar a partir del 7 de juliol, unirà ambdues metròpolis a partir de 169,90 euros el trajecte. D’aquesta manera, l’aerolínia de baix cost reforça la seva aposta per la capital catalana, on ja compta amb quatre rutes intercontinentals amb Nova York, Los Ángeles, San Francisco i Miami.

“Norwegian està totalment compromesa amb Barcelona i hem respost la demanda dels nostres passatgers de crear noves destinacions des del Prat”, ha assegurat Matthew Wood, vicepresident sènior de llarg radi comercial i nous mercats “en total, aquest estiu oferirem 44 vols setmanals entre Barcelona i els Estats Units, deu més que l’any passat”.

De fet, Norwegian incrementarà les freqüències fins a Nova York, que passarà a tenir fins a sis connexions setmanals, i Los Angeles, que incrementarà el nombre de vols fins a arribar als cinc setmanals. Arran d’aquests canvis, la companyia basarà el seu quart avió Dreamliner a El Prat.

Més informació

Nou comentari