“El MWC és Barcelona”: el gir de la ministra

Reyes Maroto ha pronunciat davant de Jaume Collboni una frase que ha d'esvair els dubtes sobre la posició del govern espanyol

La ministra espanyola d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, no només li ha presentat aquest dimecres la conferència a Jaume Collboni sinó que li ha regalat una frase que ha d’esvair els dubtes sobre la posició del govern espanyol sobre els vincles del MWC amb Barcelona, generats per ella mateixa el cap de setmana passat.

En una entrevista a El periódico, Maroto va dir que “ningú diu que el MWC s’hagi de quedar a Barcelona de per vida” i va recordar que “qualsevol ciutat és candidata al Mobile” i que serà l’organització la que ho decideixi. Aquesta observació arribava la setmana després que Madrid anunciés la seva intenció de lluitar per prendre el MWC a Barcelona, i va provocar polèmica.

Avui, Maroto ja sigut taxativa i ha deixat anar que “Barcelona és el MWC i el MWC és Barcelona”. Una frase que després ha repetit Collboni recordant: “… com ha dit la ministra…”. De fet, Collboni és un defensor fervent del MWC i hi posa molt l’accent pel passat extremadament crític amb el congrés de mòbils d’Ada Colau, que s’hi oposava abans de ser alcaldessa i que després ha anat variant de posició a empentes.

Més informació

Nou comentari