Madrid intentarà prendre l'organització del Mobile a Barcelona

La presidenta de la comunitat s'ho marca com a objectiu: "Anirem a per ell"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que el govern regional farà tot el que està al seu abast per portar a la capital el Mobile World Congress (MWC), que se celebra a Barcelona. "Estem preparats per acollir el Mobile. Anirem a per ell", ha assegurat la dirigent regional, en un esmorzar informatiu, organitzat per Europa Press, a Madrid.

Ayuso ha incidit que la capital ha demostrat, acollint esdeveniments com la recent Cimera del Clima, que està preparada per a qualsevol acte "de la magnitud que sigui i de la dificultat que comporti". Els visitants de Madrid, ha dit, tindran "tota la llibertat per moure's, relacionar-se i emprendre".

La presidenta regional ha revelat que ja ha estat parlant "durant setmanes" amb organitzadors i ha criticat el tracte que se li dona per part dels polítics catalans. "Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m'he interessat en altres ocasions", ha dit.

Comentaris (11)
odisea Fa 5 dies
Despues del ridiculo de los Juegos Olimpicos,y de Eurovegas,ahora lo quieren hacer con el Mobile,hay muchas ciudades mejores en la cola.son analfabetos y impresentables estos peperos ledrones.
Mateu Fa 5 dies
Soc empresari, i solc anar a visitar fires, alguna a Madrid. ja fa 2 o 3 anys que tinc reticències a anr-hi, no us d'enganyar, per raons polítiques... Però ara sí, m'han acabat de decidir. No torno més a Ifema, i que parin compte que la majoria d'expositors que hi van a les fires nostres són catalans. ..
JordiP Fa 6 dies
Sempre igual. Als 15 dies de que Barna sol·licités els JJOO del 092, Madrid va presentar el seu projecte: Madrit és Madrit i Barna no té res a fer, deien, Doncs llufa: al carrer a la primera ronda. Llavors van inventar la Fira Sevilla i Madrit, capital de la Cultura (o algo així) per treure protagonisme als JJOO Barna'92. Llufa, és clar. IFEMA va tractar de colonitzar Fira Barna i va arribar a gestionar algún Saló a Barna. Es van portar fins i tot els cambrers i les birres. Fa poc van to
realitat Fa 6 dies
Madrid és "sobres, prebendes i corrupció". Si Madrid toca el Mobile Worl Congress, l´esdeveniment haurà begut oli. Passarà com tantes passareles de moda, iniciatives de JJOO, etc, etc.
Josep Pagès i Can aleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT Fa 6 dies
Tanta Vaga del Taxi ,, tanta Vaga del Metro , Tanta INSEGURITAT A BARCELONA . Jo beix ben clar ques pogui anar a MADRID . No tindran MAR pero tindran Tranquilitat y seguratat QUE ADA COLAU no els i dona ara ni el Govern Català . Marxin o no els aturats i pobres no notaren res marxin o es quedin ja u faran . Algun Comerç de Barcelona si tindra molt a perdre con sempre con els Hotels , restaurants
Tal com raja Fa 7 dies
Pura enveja
image/svg+xml