L’oci nocturn protesta a Sant Jaume pel tancament contra el rebrot

Les empreses del sector es queixen de "falta de diàleg" per part del Govern i reclama un pla sectorial

Centenars de treballadors i empresaris de l’oci nocturn s’han concentrat aquest dimecres a la plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar un pla sectorial que permeti l’obertura regulada dels locals i denunciar la “falta de diàleg” per part del Govern. A través d’un manifest conjunt, les diferents organitzacions del sector han lamentat que s’estigui assenyalant l’oci nocturn com a “responsable dels rebrots” de Covid-19 i han assegurat que “no s’ha detectat un sol cas de contagi dins les sales del territori català”.

Després d’una manifestació carregada de música i amb pancartes de protesta on es llegien proclames com “oci en fallida” o “el ball és cultura i salut”, les patronals han entregat de forma simbòlica les claus dels seus locals al Palau de la Generalitat.

Durant la protesta que ha arrencat a les set de la tarda, s’ha llegit un manifest en defensa de l’oci nocturn i també dels joves, un col·lectiu que, segons el sector, se l’està assenyalant com a “irresponsable i egoista per voler-se relacionar”. “Sembla que ens hàgim oblidat que tota la societat està recuperant la seva activitat perquè els nostres governants així ho han decidit”, subratllava el manifest. Pel sector, aquesta actitud és “un complet i injust despropòsit” i “la prohibició és una mala forma de gestió que s’ha demostrat poc útil”.

Més informació

Nou comentari