Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
LG, la primera empresa a cancel·lar l’assistència al Mobile, assegura que el 2021 hi participarà
  • CA

La companyia tecnològica sud-coreana LG, la primera gran empresa que va cancel·lar la seva assistència al Mobile World Congress (MWC) de 2020 pel brot del coronavirus, ha mostrat el seu compromís amb el major esdeveniment a nivell mundial de la indústria mòbil i ha assegurat que assistirà a l’edició de 2021. En declaracions a Europa Press, la directora de Màrqueting de Mòbils d’LG Espanya, Helena Mayoral, ha remarcat que la companyia és una “marca de tradició”. Ho ha justificant recordant que ha participat a totes les edicions del MWC, el qual ha qualificat com un esdeveniment “clau” i “fonamental” per a presentar les innovacions tecnològiques tant de la seva empresa com d’altres marques.

Així, ha incidit en què decantar-se per no estar present en el MWC 2020 va ser “dur” i que va representar una decisió “difícil de prendre”, però en tot moment van seguir les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i van creure que era l’elecció “correcta”. A més, insisteix, era “fidel” als valors de la companyia.

Respecte la decisió de cancel·lar definitivament l’edició de 2020, Mayoral ha recordat que sempre han respectat, i ho seguiran fent, les decisions que adoptin la GMSA i qualsevol altra empresa. D’altra banda, ha recalcat que la cancel·lació de la seva assistència primer i de tota la fira després no afectarà l’activitat d’LG, ja que manté els seus esdeveniments locals per a presentar totes les seves novetats. I a nivell de tecnologia, tot està preparat per a poder mostrar-ho “al més aviat possible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa