L’Assemblea General de Cofares recolza per unanimitat la gestió d’Eduardo Pastor

La farmacèutica va tancar 2019 amb uns ingressos totals de 3.428 milions d'euros, un 3,2% més respecte a l'any anterior

Cofares va celebrar aquest dimecres la seva Assemblea General a Madrid on es va aprovar la política general de el grup presidit per Eduardo Pastor, amb el 100% dels suports, i els comptes anuals, entre d’altres assumptes.

Així, l’Assemblea General ha donat llum verda als comptes anuals, l’Informe de Tresoreria i Secretaria, i la Política General de la Cooperativa. Altres assumptes de l’ordre del dia aprovats en l’assemblea han estat la modificació dels articles 9, 10, 11, 15, 16 i 17 dels Estatuts Socials de Cofares.

El president de Cofares, Eduardo Pastor, s’ha mostrat “molt satisfet pels resultats obtinguts, amb una xifra de negoci i quota de mercat que han assolit un nou rècord històric, precisament en un any de profunda transformació”.

A més, ha reiterat la seva decidida aposta pel canvi “perquè la farmàcia i la professió farmacèutica consolidi el seu lideratge en el sector sanitari”, alhora que ha elogiat la tasca dels més de 11.000 socis i 7.000 clients que “han treballat sense descans davant la pandèmia prestant un servei fonamental als ciutadans i demostrant que la societat ens necessita, ara i en el futur”.

També es van designar les persones que cobreixen les vacants de vicetresorer, vicesecretari i dos vocals del Consell Rector. D’aquesta manera, els socis han triat Rosa Martínez Vicente com a Vicetesorera, José Rodríguez Cánovas com a vicesecretari, i Carmen Peña López i Maria Elena Serrano Tejeda com a vocals del consell.

Cofares va tancar 2019 amb uns ingressos totals de 3.428 milions d’euros, un 3,2% més respecte a l’any anterior, fet que suposa una xifra de negoci rècord en la seva història. El benefici abans d’impostos es va incrementar en un 26,2%, situant-se en els 15,4 milions d’euros, obtingut després d’apostar pel talent i la transformació, a la qual es van destinar 7,5 milions d’euros, uns nivells de inversió mai realitzats.

Cofares ha seguit reforçant el seu lideratge en la distribució de productes de salut amb una quota de mercat nacional del 28,01%, 1,1 punts percentuals més, al tancament del 2019 -arribant a un 29% tan sols cinc mesos després-, amb més de 11.000 socis i 7.000 clients.

Nou comentari