L’ampliació de Millenium confirma l’interès inversor pel sector hoteler

Es converteix en la primera companyia a l'estat espanyol que surt al mercat per ampliar capital després de la Covid-19

Aquesta setmana han començat a cotitzar els drets de l’ampliació de capital de la SOCIMI hotelera Millenium Hotels Real Estate. Amb aquest moviment, s’ha convertit en la primera companyia a l’estat espanyol que surt al mercat per ampliar capital després de la Covid-19 i està servint per confirmar l’interès inversor pel sector hoteler espanyol.

La companyia va prendre la decisió d’anar endavant amb l’ampliació després d’una ronda de contactes prèvia amb inversors en la qual va poder comprovar que el sector hoteler espanyol, i en concret el segment de luxe en el qual es posiciona la companyia, seguia despertant interès en el mercat.

De moment, tres dels quatre accionistes de referència ja han manifestat la seva intenció d’acudir a l’ampliació i és previsible que part dels minoritaris també ho facin, expliquen fonts coneixedores del procés, fet que reflecteix una confiança tant en l’estratègia i trajectòria de la companyia com en el seu equip gestor.

Al costat d’ells, es donarà entrada a nous accionistes interessats en el potencial que la SOCIMI està demostrant després d’haver complert els objectius del seu pla estratègic. De fet, va aconseguir invertir els 200 milions captats en un temps rècord de nou mesos i abans del previst, complint els compromisos després de la seva entrada al MAB el passat any.

Amb la nova entrada de capital, la companyia pretén aprofitar el reforç de la seva posició financera per adquirir actius de qualitat en millors condicions del que ho hauria fet abans, completant així una cartera que a finals del 2019 s’havia revaloritzat en 26,5 milions d’euros.

Després de l’ampliació de capital, el període de subscripció preferent finalitza el 19 de juliol, Millenium se situarà entre les deu majors Socimi de l’estat.

Nou comentari