Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament rep diputats del Japó per consolidar Barcelona com a ‘smart city’
  • CA

La tinent d’alcaldia Laia Bonet ha rebut una delegació de diputats del Japó, en una trobada al Saló de Cent al qual també va assistir el cònsol general de Japó a Barcelona, ​​Naohito Watanabe. Bonet ha destacat les polítiques en l’àmbit de les ciències intel·ligents i ha subratllat la importància de les relacions bilaterals entre ciutats per impulsar i donar continuïtat a acords i interessos comunitaris, ha detallat l’ajuntament en un comunicat.

En concret, la tinenta d’alcaldia socialista, responsable de les àrees Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, ha rebut als set parlamentaris. Formen part del Comitè Permanent d’Assumptes Interns i Comunicació, i de Relacions Internacionals, Ciència, Tecnologia i Innovació.

Al juliol una delegació d’empresaris i representants de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat va viatjar a l’arxipèl·lag asiàtic per teixir aliances empresarials i atraure inversions. Van aprofitar les gires del FC Barcelona i de l’orquestra OBC pel país per programar reunions amb alts càrrecs nipons.

Acords amb Yokohama i Kyoto

L’Ajuntament ha enregistrat que Barcelona ha renovat recentment l’acord de col·laboració amb la ciutat de Yokohama per treballar en el desenvolupament d’àmbits com la ciutat intel·ligent, energies renovables, transport urbà i societat circular. A més la capital catalana està agermanada amb Kobe, ciutat amb els quals treballa en diversos aspectes, com a concurs de visualització de dades obertes.

També es manté un acord de col·laboració amb la Prefectura de Kyoto sobre desenvolupament econòmic, innovació tecnològica i gestió pública de dades obertes. Les dues ciutats treballen l’àmbit metropolità per identificar punts d’interès mutu. Barcelona i Kyoto coorganitzen la Exposició Smart City de Kyoto des del 2014. 

Més notícies
Façana de l'Ajuntament de Barcelona / MMP
Ajuntament i Generalitat aprofiten la gira del Barça per atraure inversions del Japó
Notícia: Ajuntament i Generalitat aprofiten la gira del Barça per atraure inversions del Japó
Comparteix
Una missió empresarial coincidirà amb els amistosos del club i es reunirà amb alts directius, aerolínies i multinacionals fins al 27 de juliol
L'Índia i el Japó són dos dels destins amb més demanda potencial per viatjar al Prat / Wikimedia/J.O.
El Prat mira cap a l’Índia i el Japó per expandir les connexions amb Àsia
Notícia: El Prat mira cap a l’Índia i el Japó per expandir les connexions amb Àsia
Comparteix
Segons el Comitè de Rutes de l'aeroport, hi ha una demanda no satisfeta de 1,47 milions de passatgers que cada any viatgen entre Barcelona i el sud-est asiàtic
La Barcelona modernista viatja al Japó amb el MNAC
Notícia: La Barcelona modernista viatja al Japó amb el MNAC
Comparteix
L’exhibició es podrà a veure a cinc museus i galeries fins a principis del 2020
Recepció municipal del cos consular, aquest dimarts / Ajuntament de Barcelona
Collboni, Bonet i Batlle s’ofereixen als cònsols per millorar l’estada dels turistes
Notícia: Collboni, Bonet i Batlle s’ofereixen als cònsols per millorar l’estada dels turistes
Comparteix
Batlle també s'ha reunit amb el Gremi de Restauració per calmar els ànims sobre furts i robatoris i els ha promès que ara tindran "un govern amic"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Qui és l'alcaldessa? a agost 19, 2019 | 23:09
    Qui és l'alcaldessa? agost 19, 2019 | 23:09
    I l'alcaldessa de vacances permanents. Com que no té nivell per poder comunicar-se amb delegacions estrangeres, hi delega algú amb més formació. Ella només fa declaracions populistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa