La multinacional xinesa Jade Bird arriba a Barcelona per crear la seva seu europea

La multinacional xinesa Jade Bird, dedicada a la producció d’alarmes antiincendis per a hospitals, fàbriques i botigues, ha triat Barcelona per obrir la seva primera seu a Europa. La companyia, que té més de 2.000 treballadors i la seu central a Pequín, crearà una quinzena de llocs de treball a la capital catalana aquest any i centralitzarà des d’aquí tot el seu negoci europeu.

Jade Bird obrirà unes oficines amb una superfície de 250 metres quadrats des d’on gestionarà tant l’enginyeria com la comercialització dels seus productes. “Vam triar Barcelona com a seu per la seva logística, accés als mercats i esplèndida comunitat tècnica“, ha explicat Brian J. Stumm, vicepresident i general manager de Jade Bird Fire Alarm International Europe.

Ara, l’empresa busca una quinzena de membres per a la seva nova plantilla a Barcelona, amb perfils d’enginyeria, suport tècnic, màrqueting, vendes i administració. “Tenim la intenció d’incrementar aquesta xifra en el futur a mesura que anem creixent per donar suport als nostres clients tant a escala local com europea”, ha subratllat Stumm.

L’empresa ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangers d’ACCIÓ, per establir-se a Barcelona. 

Nou comentari