La fira audiovisual més gran del món redueix el congrés a només dos dies per la Covid-19

Descarta una gran trobada del sector per la incertesa amb la pandèmia i els viatges internacionals

Els organitzadors de l’ISE, la fira més gran del món del sector audiovisual, han decidit reduir el congrés a Barcelona a un format “local” de només dos dies, amb activitats presencials i oferta digital. Així, Fira de Barcelona ja no acollirà l’ISE entre l’1 i el 4 de juny, sinó només entre els dies 1 i 2, tot i que fonts de la organització confirmen que encara no saben ni quant espai ocuparan ni quina previsió hi ha d’assistents. “Continua la incertesa sobre la pandèmia i els viatges internacionals, cosa que significa que no podem fer ISE 2021 en el seu format tradicional.

Els nostres expositors han deixat clar que hi ha desig d’unir la indústria, però a nivell local”, ha dit el director general de l’ISE, Mike Blackman. De fet, a banda de Barcelona, ISE també organitzarà esdeveniments per acollir el sector a Munich (8-9 de juny), Amsterdam (15-16 de juny) i Londres (23-24 de juny). Així, en comptes d’organitzar la fira en format presencial tradicional, ISE assegura que enguany farà ‘ISE Live & Online’, que defineix com “una sèrie d’esdeveniments locals a Barcelona, Munich, Amsterdam i Londres que tindran el suport d’una oferta digital impulsada per CISCO”.

Llargues discussions

“Amb la incertesa sobre la pandèmia i les restriccions de viatge globals, ‘ISE Live & Online’ ocuparà el lloc del format tradicional d’una gran fira en persona”, han indicat els organitzadors. Blackman ha explicat que han pres la decisió “després de llargues discussions” amb els seus expositors durant els últims mesos, i especialment, en els últims 10 dies. L’1 de març, ISE va anunciar la seva intenció de mantenir la fira presencial a Barcelona, com previst inicialment, entre l’1 i el 4 de juny, però les converses amb els seus clients han fet decantar l’organització per reduir l’esdeveniment a un format molt menor.

En el seu comunicat, ISE també ha remarcat que tot el seu equip ha treballat “incansablement” per garantir un congrés que protegís la salut d’expositors i visitants presencials, però que les restriccions en la mobilitat mundial podien reduir la capacitat de la participar a la fira. En aquest sentit, els organitzadors han apuntat que confien “debutar” en condicions normals a Barcelona el febrer del 2022. L’anunci de l’ISE arriba en ple degoteig de baixes per el Mobile World Congress, que està previst només per unes setmanes després, entre el 28 de juny i l’1 de juliol.

Nou comentari