Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La decoració ecològica i la inspiració africana, protagonistes d’Expohogar

Residus plàstics que es transformen en mantes o coixins i catifes de cotó reciclat són algunes de les opcions de la principal tendència en decoració de la temporada tardor-hivern 2019-2020, un estil eco-friendly que aposta pel reciclatge de materials que es converteixen en articles nous, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Aquesta és una de les tendències que es podrà veure a partir de divendres a la nova edició d’Expohogar de Fira de Barcelona ​​i que compartirà protagonisme amb l’estil ètnic de la sabana africana, la calidesa dels tons orientals i el regnat absolut del color morat.

There is no plan B because there is no planet B” [No hi ha pla B perquè no hi ha planeta B], la frase pronunciada per l’exsecretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, el 2014, és el lema que marca la tendència dels objectes de decoració de la llar d’ aquesta temporada.

Reciclar és un imperatiu categòric per estalviar recursos i energia, generar menys residus i contribuir així a la sostenibilitat del medi ambient. Així, és possible transformar ampolles de plàstic en mantes o reutilitzar cotó de rebuig per fer coixins, catifes o tot tipus de complements tèxtils.

Proposta d'Expohogar Tardor 2019 / Fira de Barcelona

Fira de Barcelona

Alhora, aquesta temporada s’imposaran a la llar els ambients inspirats en els lodges africans, amb enormes cistells de vímet, canyes o jute i les reproduccions de girafes i elefants format XXL. Aquest estil conviurà amb articles d’origen oriental, com baguls, caixes o gerros multicolors i grans coixins color taronja i safrà. No obstant això, el gran protagonista serà el to morat, sobretot combinat amb metall tenyit de negre, que conferirà molta personalitat a llums, miralls o paraigüers.

El més nou en joieria

Expohogar, reunirà aquestes tendències i totes les novetats per a la tardor en articles de regal, bijuteria, complements de moda i decoració de la llar. Se celebrarà del 27 al 30 de setembre de 2019 a al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona compartint espai i dates amb BCNJoya, que presentarà l’últim en joieria i rellotgeria.

Braçalet que es podrà veure al saló BCN Joya / Fira de Barcelona

Braçalet que es podrà veure al saló BCN Joya / Fira de Barcelona

200 empreses, 11.000 professionals

L’oferta global de tots dos salons sumarà prop de 200 empreses i, segons les previsions, acudiran a l’esdeveniment 11.000 professionals procedents de Catalunya, País Valencià, Balears, País Basc, Aragó, Andorra i Sud de França, majoritàriament comerciants del petit i mitjà comerç , majoristes i distribuïdors, que preparen la campanya de Nadal, període que concentra la majoria de les vendes de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa