Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La barcelonina Knowtech, primera empresa que certificarà l’ús del ‘Blockchain’ a l’Estat
  • CA

Knowtech, una empresa amb seu a Barcelona, serà la primera a tot l’Estat que donarà certificats d’estàndard de la tecnologia Blockchain. El sistema Blockchain garanteix un sistema d’encriptació gairebé infranquejable que converteix les transaccions o l’activitat a la xarxa en moviments del tot segurs. Fins fa poc no existia un estàndard d’implantació d’aquest sistema, però l’empresa nord-americana Blockchain Training Alliance va començar a lliurar certificats a les empreses que constataven que tenien la formació necessària per utilitzar el sistema de forma segura. 

La companyia barcelonina treballa amb 170 clients i ha ofert 200 cursos de formació a altres empreses, segons detalla al TOT Barcelona el fundador de Knowtech, David Soto. Especifica que, a més de ser un centre d’examinació per obtenir el certificat d’ús del sistema Blockchain, la seva empresa també imparteix cursos a companyies que volen implantar el Blockchain. Knowtech col·labora amb Pearson Vue, Kryterium i Castle, companyies encarregades de confeccionar els exàmens, i és un dels 1.500 centres que hi ha al món on es poden fer els test d’estàndard. “El 90% del nostre negoci és la formació”, especifica Soto. 

David Soto va fundar Knowtech al 2014, i encara el futur amb la vista posada en tecnologies punteres com ara el machine learning. Pel que fa al Blockchain, el creador de l’empresa creu que esdevindrà una garantia pels usuaris que els assegurarà que les seves dades estan segures a les pàgines web. Soto avança que Knowtech està treballant amb el sector immobiliari i la indústria alimentària per a futurs projectes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa