Javier Faus serà el nou president del Cercle d’Economia

El president de Meridia Capital encapçala una candidatura on hi ha noms il·lustres com el de Jordi Gual (CaixaBank), Jaume Guardiola (Banc Sabadell) o Luca de Meo (Seat)

Javier Faus serà el nou president del Cercle d’Economia després que la seva candidatura hagi estat l’única que s’han presentat a les eleccions, que tindran lloc el dimecres 24 de juliol. L’organització empresarial ha informat que Faus, que és president de Meridia Capital, ha presentat l’aval de 195 socis –els estatuts fixen un mínim de 50–. El seu nomenament serà oficial després de l’assemblea de socis.

Faus substituirà Juan José Brugera, president de la immobiliària Colonia, que porta al càrrec des del 2016. La seva candidatura incorpora noms il·lustres com la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; el president de CaixaBank, Jordi Gual; el conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola; o la consellera delegada de Random House, Núria Cabutí.

També formen part l’exalcalde de Barcelona i president de IdenCity, Jordi Hereu; el president de Seat, Luca de Meo; la directora general corporativa de Colonial, Carmina Ganyet; el president i conseller delegat de Puig, Marc Puig; l’escriptor José María Lassalle, la professora de l’Iese Núria Mas, i el filòleg i politòleg Jordi Amat, entre d’altres.

Més informació

Comentaris

    Marc 25/06/2019 9:13 pm
    Quina vergonya que fós directiu del Barça. Bé, aquest i tants d'altres... el més vergonyant dels actuals és el pinxo sociolisto de l'Albert Soler, una sangonera i una rèmora pel club.
    X*2 26/06/2019 4:17 pm
    Quantes capitals d'Espanya farà aquest il-luminat? Quina gent

Nou comentari