Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La japonesa NTT Data estudia instal·lar un centre d’intel·ligència artificial a Barcelona
  • CA

L’empresa japonesa NTT Data estudia establir a Barcelona el seu primer centre d’intel·ligència artificial a Europa, segons ha pogut saber l’ACN. De fet, el Govern està negociant amb l’empresa nipona els últims detalls per aconseguir establir aquest centre a Catalunya, el primer que la companyia crea al continent, i que suposaria la creació de llocs de treball per a perfils d’alta professionalitat.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, és de fet aquest divendres al Japó per reunir-se amb membres de NTT Data i atraure una inversió que es considera clau per convertir Barcelona en un centre de referència en les tecnologies digitals avançades.

De fet, l’acord es va començar a treballar en el marc del Mobile World Congress 2019. Puigneró i el president Quim Torra es van reunir amb representants de l’empresa precisament en el moment en què van abandonar la comitiva d’inauguració on participava el rei Felip VI.

NTT Data és una empresa japonesa propietat del gegant tecnològic NTT, que es va privatitzar el 1985. La companyia és la més important d’informàtica del Japó, i és considerada com la cinquena més gran del món en el sector.

T’ha interessat aquest contingut? Subscriu-te a VIA Empresa i rebràs al teu correu electrònic les històries que et connecten amb la innovació, a més d’altres avantatges exclusius per a subscriptors.

Més notícies
La multinacional Global Knowledge aterra al 22@ de Barcelona
Notícia: La multinacional Global Knowledge aterra al 22@ de Barcelona
Comparteix
L'empresa madrilenya està especialitzada en formació en TIC i compta amb més de 1.500 professionals de tot el món
La francesa Papernest aterra a Barcelona i crearà 120 llocs de treball
Notícia: La francesa Papernest aterra a Barcelona i crearà 120 llocs de treball
Comparteix
La start-up obre la seva primera seu a fora de França i lloa l'ecosistema empresarial de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa