Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Isdin obté el segell B Corp, que certifica l’esforç empresarial en la millora de la societat
  • CA

El laboratori de dermatologia i fotoprotecció Isdin és la primera companyia de dermocosmètica del país que obté la certificació B Corp, un segell que certifica les empreses que inverteixen esforços en la millora de la societat. Aquesta certificació B Corp, moviment impulsat per l’organització sense ànim de lucre B Lab, s’atorga després d’un exhaustiu examen de les marques que es comprometen tant en l’acompliment econòmic com en el social, ambiental, transparència i responsabilitat i només l’aconsegueix el 4% de les empreses que ho sol·liciten, informa la companyia. Amb aquesta certificació, Isdin passa a formar part de les 3.800 empreses del món que compten amb aquest segell.

Com assenyala el CEO de Isdin, Juan Naya, “B Corp és una conseqüència més del que fem amb el nostre programa d’RSE, Blue wave, l’estratègia està orientada a la creació de productes innovadors i respectuosos que milloren la salut de les persones i que alhora respecten el Planeta “. En aquest sentit, Naya explica que amb Blue wave Isdin es compromet a “incentivar el coneixement i la investigació de la cura de la pell, ajudant aquells que pateixen malalties desateses o rares de la pell i donant productes a aquells que pateixen necessitat, i a contribuir a un Planeta més sa”.

Per la seva banda, el director executiu de B Lab Spain, Pablo Sánchez, destaca que Isdin ha estat un “exemple de compromís i dedicació en el seu procés de certificació, obtenint-la en menys d’un any, molt per sota del temps que s’esperava en una empresa amb les seves característiques “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa