Intent de revolta contra Canadell a la Cambra de Comerç de Barcelona

El membre del ple José María Torres fa una crida a l'oposició a organitzar-se perquè "la política es faci al Parlament"

Moviment sorpresa al ple de la Cambra de Comerç de Barcelona. José María Torres, membre del ple en representació de la patronal Pimec, ha fet una crida a la resta d'empresaris contraris al president de la Cambra, Joan Canadell, i a l'equip d'Eines País per organitzar-se i contrarestar el seu discurs independentista. "Crec que és necessari que l'oposició s'uneixi per lluitar per tal que la Cambra es dediqui a la seva funció, l'interès general de les empreses, i que la política es faci al Parlament", ha assegurat Torres aquest divendres en unes declaracions recollides per l'ACN.

Torres es va presentar a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona en coalició amb l'exdirector general de Damm, Enric Crous, però la seva candidatura només van aconseguir 4 dels 40 seients que estaven en joc i, de fet, cap dels dos va guanyar en el seu respectiu epígraf. L'empresari, que forma part de la junta directiva de Pimec, va obtenir el seu seient al ple en bona part gràcies als vots d'Eines de País, que com a candidatura majoritària va tenir un paper central en l'elecció dels sis representants que els corresponen a les patronals.

Fonts de la Cambra de Comerç han mostrat la seva "sorpresa" per l'actitud de Torres, que s'ha mostrat molt bel·ligerant i ha assegurat que hi ha moltes veus crítiques amb el comitè executiu de l'ens perquè tenen "por" que la Cambra es converteixi en un "altaveu de l'ANC" i s'oblidi del seu objectiu original. "Seria bo que hi hagués una unió en l'oposició", ha dit l'empresari, que tampoc està d'acord amb l'ús que Joan Canadell fa de les xarxes socials. "És un atac continu a tot allò que no és la seva ideologia", ha criticat. També ha demanat rebaixar la "crispació i respectar tots aquells que pensen diferent".

Més informació
Comentaris (14)
Cromanon Fa 1 mes
Cuan la política és practicaba sense democracia es tenia que asumí, ara que hi a democràcia és que abans no la contemplaban ara volen descalificar la. Això demostra quina mena de demócratas son els poderosos
un tipo que vive en Tabarnia Fa 1 mes
al enemig n.hi aigüa
Ningún problema. Fa 1 mes
Con esta gentuza, sólo quedarán los cerdos de Osona.
Hilari Fa 1 mes
Fot fastic veure empresaris (?) que estimin tantpoc al seu pais. Ara resultata gent que nop tenen valor de reclamar quelcom que ens correspont als catalans , com estructures i serveis economics. Quanta falsetat hi ha a casa nostre. Un altre cinqueña columna franquista vivint del seu xollo.Soc empresari de de molts anys i puc reclamar i exigir recolzament al Sr. Canadell, just President de la Cambra.
Nomefio Fa 1 mes
Cuanto le han pagado?
jordi G Fa 1 mes
Els mediocres "fatxes" esperen que s'els reconeguin els serveis dins el règim borbònic corrupte.
image/svg+xml