Inetum, líder europeu de serveis i solucions digitals preveu continuar ampliant la plantilla aquest any a Espanya amb la contractació de 1900 empleats, dels quals 180 s’incorporaran a Inetum Catalunya.

A més, s’hi incorporaran 42 alumnes en pràctiques a la regió. Aquestes contractacions es fan principalment a les oficines que Inetum disposa a Barcelona i Tarragona, on va obrir un Centre de Serveis el passat any 2020 i des d’on es dóna servei a projectes globals corporatius.

Des de començament d’any, s’han realitzat 58 contractacions i s’ha impulsat la col·laboració amb centres de graus formatius i universitats, on l’equip directiu i tècnic participa activament en la formació i capacitació d’estudiants, incorporant 14 alumnes en pràctiques.

Segons Susana Prado, directora general d’Inetum Catalunya, “un dels valors diferencials d’Inetum, tal com reconeixen els nostres clients principals, és l’excel·lent capacitat tecnològica dels nostres professionals i la proximitat i flexibilitat a l’hora d’oferir solucions i serveis d’alt valor afegit. Des d’Inetum invertim de forma contínua en la captació i capacitació del talent local generant un impacte positiu a l’entorn on operem, incorporant la innovació tecnològica com a element de recuperació i transformació dels nostres clients.”

Els professionals més demandats a Inetum Catalunya corresponen als perfils següents: Analistes programadors i arquitectes Java i entorn Microsoft, caps de projecte, analistes funcionals sector públic, consultors SAP, consultors Salesforce, consultors Atlassian, administradors de sistemes VDI, administradors i tècnics de sistemes especialitzats en workplace, consultors del canvi i tècnics a Power Platform, experts en Office 365 i especialistes en virtualització.

Nou comentari

Comparteix