Indra ha estat reconeguda per segon any consecutiu com ‘Top Employer’ per ser una de les companyies que ofereixen millor entorn de treball als seus professionals, i també per la seva millora per a incorporar les millors i més innovadores pràctiques de recursos humans. Segons ha informat la companyia en un comunicat, la certificació, concedida per Top Employers Institute, s’estén també a la filial d’Indra Minsait.

La companyia de tecnologia i consultoria incrementa la seva puntuació global un 6,6%. Els aspectes que més contribueixen a aquesta pujada són el desenvolupament del lideratge, amb un progrés del 15,6%; la cultura, amb un avanç del 9,5%; i el procés d’‘onboarding’ o incorporació a l’empresa, amb una millora del 9,2%. Precisament, aquests són alguns dels àmbits en els quals la companyia ha treballat en l’últim any per a reforçar el procés de transformació cultural en el que està immersa amb l’objectiu de convertir-se en l’empresa més atractiva i motivadora per al talent digital global.

Indra obté una puntuació de 97,8 punts sobre 100 en la seva estratègia de talent, i de 92,5 en la seva planificació de plantilla. També millora en les altres àrees de desenvolupament de persones que avalua Top Employers Institute: adquisició de talent, aprenentatge i desenvolupament, gestió de l’acompliment, gestió de carrera i successió, i compensació i beneficis.

“En l’era del coneixement, és fonamental atreure el millor talent i comptar amb el compromís dels professionals perquè puguin desenvolupar tot el seu potencial i aconseguir el major impacte amb la seva feina. I Top Employers Institute ens ajuda en aquesta tasca”, ha valorat el director general de Recursos Humans d’Indra, José Cabello.

A més del reconeixement ‘Top Employer’, Indra ha estat inclosa recentment en l’índex ‘Bloomberg Gender-Equality Index’ (GEI) 2020, que reconeix a les companyies líders en matèria de transparència relativa a qüestions de gènere i promoció de la igualtat i la diversitat.

A més d’impulsar la diversitat, la formació o el compromís, Indra ha apostat per potenciar el talent jove i la seva integració en la companyia; identificar les qualitats dels líders del futur i reforçar la seva capacitació; i aprofitar els avantatges de les noves formes i espais de treball.

Nou comentari

Comparteix