Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Indra és reconeguda per segon any consecutiu com ‘Top Employer’

Indra ha estat reconeguda per segon any consecutiu com ‘Top Employer’ per ser una de les companyies que ofereixen millor entorn de treball als seus professionals, i també per la seva millora per a incorporar les millors i més innovadores pràctiques de recursos humans. Segons ha informat la companyia en un comunicat, la certificació, concedida per Top Employers Institute, s’estén també a la filial d’Indra Minsait.

La companyia de tecnologia i consultoria incrementa la seva puntuació global un 6,6%. Els aspectes que més contribueixen a aquesta pujada són el desenvolupament del lideratge, amb un progrés del 15,6%; la cultura, amb un avanç del 9,5%; i el procés d’‘onboarding’ o incorporació a l’empresa, amb una millora del 9,2%. Precisament, aquests són alguns dels àmbits en els quals la companyia ha treballat en l’últim any per a reforçar el procés de transformació cultural en el que està immersa amb l’objectiu de convertir-se en l’empresa més atractiva i motivadora per al talent digital global.

Indra obté una puntuació de 97,8 punts sobre 100 en la seva estratègia de talent, i de 92,5 en la seva planificació de plantilla. També millora en les altres àrees de desenvolupament de persones que avalua Top Employers Institute: adquisició de talent, aprenentatge i desenvolupament, gestió de l’acompliment, gestió de carrera i successió, i compensació i beneficis.

“En l’era del coneixement, és fonamental atreure el millor talent i comptar amb el compromís dels professionals perquè puguin desenvolupar tot el seu potencial i aconseguir el major impacte amb la seva feina. I Top Employers Institute ens ajuda en aquesta tasca”, ha valorat el director general de Recursos Humans d’Indra, José Cabello.

A més del reconeixement ‘Top Employer’, Indra ha estat inclosa recentment en l’índex ‘Bloomberg Gender-Equality Index’ (GEI) 2020, que reconeix a les companyies líders en matèria de transparència relativa a qüestions de gènere i promoció de la igualtat i la diversitat.

A més d’impulsar la diversitat, la formació o el compromís, Indra ha apostat per potenciar el talent jove i la seva integració en la companyia; identificar les qualitats dels líders del futur i reforçar la seva capacitació; i aprofitar els avantatges de les noves formes i espais de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa