Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Huawei defensa la unió del 5G, la computació, el núvol i la intel·ligència artificial
  • CA

Huawei ha defensat en el Better World Summit 2020 que se celebra ea Shenzhen (la Xina), que les tecnologies com el 5G, la computació, el núvol i la intel·ligència artificial s’uneixin entre si per a crear impulsar el nou creixement econòmic tant ara com en un món post-pandèmia.

Així ho ha expressat Guo Ping, president rotatori d’Huawei, en el Better World Summit 2020 i ha explicat com la sinergia entre els principals dominis tecnològics ajudarà a desbloquejar el potencial del 5G per a impulsar l’èxit comercial.

“En el futur, Huawei duplicarà els esforços per a equipar als nostres socis amb les capacitats que necessiten, tota la indústria necessita treballar en conjunt”, ha destacat Ping.

En relació al 5G, Guo Ping ha incidit en la necessitat d’“enfortir el nostre enfocament en les aplicacions de la indústria, podem crear solucions basades en escenaris que satisfacin les necessitats dels nostres clients i socis. Això ens ajudarà a alliberar tot el potencial del 5G”.

El president de la multinacional xinesa ha fet referència al canvi en la forma en què es viu i treballa després de la Covid-19, i el cop provocat en l’economia mundial. En aquest sentit, ha manifestat que “les TIC ofereixen un conjunt d’eines per a ajudar en la lluita contra pandèmia en múltiples fronts, per això és la nostra responsabilitat utilitzar la tecnologia que tenim per a ajudar a contenir i derrotar la Covid.19”.

Durant la seva intervenció en el Better World Summit, Ping ha explicat com “la companyia ha desenvolupat diferents solucions basades en escenaris que utilitzen la tecnologia de les TIC per a ajudar a combatre la pandèmia en la xarxa hospitalària, la consulta a distància o l’educació online. Hem compartit la nostra experiència i capacitats per a ajudar a controlar la propagació del virus i reobrir economies i empreses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa